I väntan på flyget

Posted by Mikael Nilsson on May 01, 2017
Flyg, Resa

För det mesta så fungerar det med ankommande fly och avgångar, det behöver inte bli så lång vänta på flyget. Tyvärr så kan det strula till sig och något gått galet som man inte kan styra över och man får en gäng extra timmar att spendera på en flygplats. Vad kan man då hitta på i väntan på flyget?

  • Sitter på en avlägsen flygplats i ett annat land så kan ni tävla om vem som hittar den konstigaste souveniren, det finns säkert flera ställen där man kan inhandla dessa.
  • Skapa ett flygplatsbingo, på ett papper så ritar ni upp en bingobricka och skriver in saker som kan hittas på flygplatsen. Det kan vara allt från att hitta en asiatisk restaurang till att någon resenär som sitter och sover.
  • Mobil eller surfplatta kan komma väl till pass, kolla om det finns fri surf på flygplatsen, barnen kan kolla på någon film medan föräldrarna spelar något roligt casinospel, här finns massor av att välja bland och timmarna kan rasa iväg när man väl börjat spela.
  • Kolla upp om det finns något spa eller annan skönhetssalong och ge dig själv en ansiktsbehandling eller annat skönt i väntan på flyget.
  • Det var garanterat länge sedan du skickade ett vykort till dina vänner, köp på dig några vykort och skriv till familj, bekanta eller andra som du vill ska få en hälsning.
  • Finns det mycket butiker så klara man av några shoppingrundor, tänk dock att inte shoppa för mycket så du får för tungt bagage och måste betala för extar vikt.