Musikresor

Posted by marie on May 27, 2014
Resa

Har du någon gång gjort ett test om du är musikgalen eller har du bara en förkärlek för just en speciell artist kan du göra din nästa semester till en musikresa och uppleva det bästa av två världar.

Ett nytt land och en gammal idol. Har du lyssnat sönder cd-skivorna med Robbie Williams eller Eminem kanske det är dags att uppleva de i verkligheten i London. Det finns inget som slår en live-performance och att stå där och känna pulsen bland publiken som dras med i musikens rytmer och sjunger med i sångerna.

mickar

Bra artister – bra spelningar

Eminem kan du uppleva på Wembley Stadium den 11 – 12 Juli och är det inte din musiksmak, varför inte åka och uppleva en musikal i London eller West End som till exempel Miss Saigon som har säsongstartat och kommer gå ända fram till den 30 Augusti. Dolly Parton åker på världsturné och kommer till Stockholm Globe Arena den 11 Juli. Men vill du inte vänta kan du åka och se henne i London den 27 Juni.

Andra spännande artister på gång för att inta Londons scener är Andrea Bocelli, Bryan Adams, Il Divo, Justin Timberlake, Lady Gaga, Robbie Williams och The Eagles med flera. Planerar du att stanna i Sverige finns det många bra konserter i bland annat Stockholm. Välj din destination och se vem som uppträder i sommar så kan du kombinera din drömresa med ett uppträdande av din idol i världsklass.

Toppa det häftiga

En ännu häftigare upplevelse är en resa till New York för att se The Phantom of the opera, utbudet av evenemang är så enormt att du får ringa och ta reda på vad som finns. Imorgon kan du uppleva det du bara drömt om idag, det är du som väljer.